Onafhankelijk tijdschrift voor en door studenten Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent
Onafhankelijk tijdschrift voor en door studenten Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent

Schrijven voor Dilemma

Bij een voorstelling van het blad der Gentse filologen is geen valse bescheidenheid aan de orde: Dilemma is immers al sinds jaar en dag de trots van de filologische goegemeente en het krachtigste propagandamedium sinds Pravda. Dit pamflet der taal- en letterkundige excellentie wordt u maar liefst vijf - uitzonderlijk zes - keer per jaar in magazinevorm gepresenteerd door de scriptoren en hun bevallige, doch vrij tot zeer excentrieke redactie.
Na tien jaar deze formule te hebben gehanteerd, werd het wel eens tijd om een definitieve verandering door te voeren. Enkele jaren geleden besloten de scriptoren om voor eens en voor altijd een professionele site op poten te zetten waardoor Dilemma kan openbloeien tot een echt magazine voor studenten Taal- en Letterkunde in plaats van het studentenblaadje van Filologica.
Om dat alles te kunnen bereiken hebben de scriptoren jouw inbreng nodig! Dilemma is voortdurend op zoek naar jong journalistiek talent dat focusartikels, recensies, gedichten of andere nonsens wil publiceren. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is de volgende stap eigenlijk erg eenvoudig. Je stuurt een mail naar dilemma@filologica.be met daarin je gegevens en een beknopte motivatie. Nog voor je het weet, krijg je een mail terug met de specifieke data en een korte handleiding. Als dat wat te intimiderend is, kan je gewoon vrijblijvend onze redactie vervoegen hier. Of kom gerust gewoon eens kijken op een redactievergadering, dan kan je nog altijd gillend wegrennen als het toch je ding niet blijkt te zijn.
Hopelijk tot zo!
Victor Ysebaert & Lotte Polfliet
Verantwoordelijke uitgevers
Scriptoren Filologica 2020-2021
Blandijnberg 2, 9000 Gent