Onafhankelijk tijdschrift voor en door studenten Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent
Onafhankelijk tijdschrift voor en door studenten Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent

Colofon

Scriptor 16-17, samen met Serafina. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat scriptor2 vaak leuker is dan scriptor1.
Senior 17-18. Probeert de wereld aan te passen tussen de soep en de patatten door. Snel content, geef me een wijntje plus een puppy en ik laat je de discussie winnen.
Studentenblad van de Blandijn
Scriptor 2019-2020
Julie Vlaminck, scriptor 17-18 samen met Youness Iken
Scriptor 2021-2022
Marcel= Filoloog en ex-scriptor van het door mijzelf heilig verklaarde studentenblad Dilemma. Ik ben ook een enorm bescheiden egotripper die een hekel heeft aan tegenstellingen en wiens hoofd verbazend veel boven het wolkendek hangt.
Scriptor van Dilemma 2014-2015. Probeert altijd zo neutraal en nuchter mogelijk te blijven. Tenzij hij weer in de drank is gevlogen, dan niet natuurlijk.
Olivia, 20 jaar oud, studente geschiedenis en politieke wetenschappen aan de Universiteit van Gent én 1 semester lang aan de Sorbonne (Université Paris IV) in Parijs. Nieuwsgierig, dartel, thee-verslaafd en gepassioneerd.
Scriptor 2015-2016. Over het algemeen ben ik een eikel, maar ik kom er altijd wel mee weg. Ik draag mijn pet achterover. Kan wel niet skaten.
Proscriptor en (poging tot) wereldverbeteraar
Scriptor 2016-2017. Lichtjes arrogant, maar over het algemeen best wel aangenaam.
Scriptor 17-18. Verwende mocro, verslaafd aan het nieuws, de fiets en Gent.